mandag 2. november 2009

WinterFestival 2009

Vi har blitt spurt om å arrangere en konkurranse for årets winterfestival! Det har vi selvfølgelig sagt oss villig til å gjøre. Dette blir et kjempearrangement, og vi skal arrangere åpningen av hele arrangementet! Nemmelig Grenland Wintergames, en raile konkurranse som skal åpne hele festivalen som sagt! Mest sannsynlig får vi også noen av Norges beste skikjørere til å være med, hvis de ikke har andre planer rundt denne tiden! Ellers har vi også fått in en del sponsorer til konkurransen, og jeg kan love dere, at det blir veldig fine premier!

Litt info om WinterFestivalen!

28. – 30. desember arrangeres Porsgrunns andre WinterFestival. Festivalen er et alternativ til folk i alle aldre i en ellers så hektisk romjulstid. Vi har som mål å være en av Norges største ungdomsfestivaler i 2009.
I løpet av siste dagene i 2009 vil man få mulighet til å se på konserter med nasjonale og lokale artister, delta på et stort gratis utendørs arrangement i amfiet i Porsgrunn sentrum, danse på Telemarks største diskotek og mye mye mer.
Vi har et mål om å trekke 2-4000 publikummere til årets festival og tilbakemeldingene vi fikk etter arrangementet i 2008 var overveldende positive fra folk i alle aldre. Mange foreldre syntes det er veldig bra at det blir arrangert rusfrie arrangementer i romjula.
På nettsamfunnet facebook har vi over 1600 medlemmer å gruppa for WinterFestival 09 som jevnlig får informasjon om hva som skjer rundt arrangementet. Under WinterFestival 08 hadde vi rundt 20-40 ungdommer som stilte opp for å jobbe gratis under festivalen. Tilbakemeldingene er som sagt flere og WinterFestival er et arrangement som har fått mye oppmerksomhet fra hele landet.
WinterFestival 08 kunne lokke med mange kjente artister, også i år har vi sikret oss noen av Norges ledende musikere til festivalen.

Mer info under: www.winterfestival.no

0 kommentarer: