fredag 17. oktober 2008

Om GFK

Litt Informasjon om Grenland Freestyle Klubb (GFK)

Vi er en ganske nyoppstartet klubb som ble stiftet sommeren 2008. Klubben heter Grenland Freestyle Klubb. Vi driver med sporten Jibbing, står på ski, hopper og har det gøy. Vi har startet denne klubben for og få til et trygt og sosialt miljø innenfor den skisporten vi driver med. Vi holder til i Siljan, og har 34 medlemmer til nå. Vi er en seriøs klubb som er registrert i Norges idrettsforbund. Vi vil prøve å gjøre denne klubben best mulig for både store og små og på alle nivåer.

Fremtidsplaner: Først og fremst ble klubben startet for å skape et godt og samlet jibbe-miljøet i Grenland etter sterk etterspørsel om dette fra ungdommen. Vi ønsker å styrke sporten, skape et sosialt miljø for ungdom med denne interessen. I tillegg til å få flere medlemmer og ivrige kjørere, vil vi starte treninger utenfor bakken på sommerhalvåret hvis medlemmene ønsker dette. Derfor planlegger vi bygging av vannhopp, og treninger i fritidsparken i Skien.

Vår målsetning er:

Moro og lek på ski

Synlighet

Få flere medlemmer (styrke idretten)

Aktivitet

Skape gode skiløpere

Nasjonal og internasjonal deltagelse

Vi jobber for tilrettelegging av nærmiljøet i Grenlandsområdet for barn og ungdom, og ta tak i ungdom som kanskje ikke har funnet sin idrett ennå.
Hovedmålet vårt er å få ungdom ut i aktivitet selv om det er vinter. Om vinteren så er det en del andre idretter som tar en pause. Vi ønsker derfor å få ungdom ut i aktivitet på en litt annerledes, morsom, men også disiplinert måte. Ikke nok med det, men de kommer også inn i et veldig godt sosialt ungdomsmiljø.




Har du spørsmål, ta kontakt med Christian Wierød, leder i GFK.

E-post: Christian_w@live.no

0 kommentarer: