mandag 16. februar 2009

Missing Air Vellykket


Missing Air


Da var vi ferdig med Missing air, som ble en veldig vellykket konkuranse.

Vi fikk mange posetive tilbakemeldinger fra Kongsberg Freestyle som også var invitert til vår konkuranse! Alt gikk som det skulle, vi fikk satt opp speakers, agrigat, og banners til og sette under hoppet(som kom litt seinere på dagen).


Vi hadde et kjempe strålende vær med stor skinnende sol og veldig godt humør fra

alle som så på : ) Eneste som gikk feil denne dagen var noe teknisk med heisen, men det er ikke våres problem. Sånt kan skje.


Vi fikk også noe presse til og komme opp for skrive litt om konkuransen som bl,a. Ta, Varden og TV-telemark som ikke kom etter avtalt. Vi hadde også med oss noen fra media & komunikasjon som filmet under hele konkuransen, så det vil ble lagt ut en kjempe film av kunkuransen så snart den blir ferdig, den kommer i full HD!

Vi fikk tatt noen kjempe bilder også som Kim Gonsholt tok.


Det ble også noen små skader uheldigvis under konkuransen, Christian Wierød pågikk seg en hjernerystelse under oppvarmningen, og Alexander Høiseth fikk ett kutt i leppa under semi finalen. Borger Gurholt fikk ødelagt skien sin så han kunne ikke gjennomføre med en ski uten brems, mens Kim Gonsholt var syk og hadde longebetennelse og ville stå over.

Så da var det bare Alexander H og Daniel J som sto igjen i Old class.

Under Young class fikk vi 2 fra GFK og en fra KFK på pallen, i denne klassen oppsto det ikke noen skader bortsett fra en knekt ski.

Pallplaseringer med navn og klubb kommer snart!


Vi skal arrangskjere en Jibbecamp 27.Februar til 1.mars, så da er det bare å dra med seg ski og godt humør opp i GrenlandSkisenter, mer info om dette kommer.


Vi i GFK hadde det i såfall kjempe gøy og håper vi kan gjøre dette igjen til neste år :)


Legger ved noen bilder som Kim Gonsholt tok under konkuransen.

0 kommentarer: