onsdag 21. januar 2009

Treningen

Veldig mange som møtte opp i dag, det er kjempe bra! Det er bare et minus. ALLE medlemmer MÅ møte opp i peisstua føre treningen, altså kl: 17:30. Hvis det ikke skjer, så blir det ikke gruppe oppdeling. For det er umulig å få tak i alle hvis ingen møter opp. I oppmøte, så kommer vi til å ta opp ting og dele inn i grupper. Det er for alles interesse at vi møter opp i peisstua føre trening. For da får alle mest mulig ut av treningen og kan lære mest mulig. For i grupper kan vi som er trenere se bedre på hver og en.

Enda en VIKTIG ting:
Even ringte akkurat (nå etter treninga), og det var forferdelig rotete i peisstua. Hver gang det skjer igjen, blir klubben trekt 200kr fra nå av. Så dette MÅ vi få ordnet opp i. Det som vil skje, er at 2 stykker hver uke er "ryddere", altså rydder opp peisstua etter trening eller på slutten av treninga. Jeg lager en liste på det, så det er ikke noe å gjøre med. Slik som det ser ut, fungerer det ikke at alle rydder opp etter seg selv. Noe som egentlig er en selvfølge. Klubben vil jo heller ikke bli trekt for 200kr hver trening. Det blir dyrt etter hvert.

Info om flipps:
Fra i dag får ingen tillatelse til å ta noen flipps som nybegynner i GFK uten et skriftlig skriv fra foreldre at det er greit og Skiforsikring. Skiforsikringen skal vi ordne med. Dette har ikke skjedd pga teknisk feil hos Norges Idretts Forbund.

Neste Trening er på Fredag. Alle er vell møtt ;D (Husk å møte opp i peisstua)

0 kommentarer: