onsdag 7. januar 2009

Første trening overstått!

Endelig, nå er vår første trening overstått.
Dette var veldig bra! Det var mange som møtte opp, ca 20 stykker. Det er ikke dårlig. Først så møttes vi i Peisstuen som er klubblokalet vårt. Det vil bli standard at vi møtes i peisstuen hver gang før trening. Vi som trenere syntes det var kjempe gøy å trene alle sammen, dere lærer fort! Noe som er veldig bra. Så vi tror at det vil bli mange gode jibbere i Grenland etter hvert. Vi fikk også litt tilbakemelding fra dere at dere syntes det var gøy :) Vi kan også endre litt på oppsettet av treningen, men det får vi diskutere før treningen neste gang.
Tv telemark var også innom, så mange av medlemmene kommer på tv fredag (09.01), så følg godt med på tv'n. Siden det er trening, så er det bare å se på det når dere kommer hjem under www.tvtelemark.no

Neste trening er fredag, vi følger den vanlige planen nå. Bortsett fra at vi har gjort en liten endring. Selve treningen er fra 17:30-20:00 og fra 20:00-21:00 kjører vi alle samlet i en gjeng og har det gøy.

Desverre ble det ingen bilder idag, siden vi ikke hadde kamera, men det kommer neste gang.

Takk for en veldig morsom, fin og ikke minst lærerik trening :)

2 kommentarer:

Siljan Twintip Boys sa...

Dette var en bra trening. håper de neste blir like bra.. gleder meg allerede : D

MVH Mathias.Holtsdalen

Even sa...

Dere er utrolig flinke. Som sagt: De beste jibberne i Norge kommer fra Grenland Freestyle om et par år. Det er jeg ganske sikker på!