fredag 17. oktober 2008

Styremøte 17.oktober



I dag har vi hatt et langt og slitsomt styremøte med alle styremedlemmene. Vi har planlagt det meste av sesongen 08/09 og har kommet fram til mye viktig.

De vigtigste sakene er som følger:


Vi skal ha to større konkurranser i år. Den ene skal til nå hete Missing air, som blir en bigair konkurranse. Denne konkurransen vil mest sannsynlig bli i hovedsak sponset av missing link. Premier osv, vil mest sannsynlig bli sponset av MX-sport, Missing Link, Dynastar, skisenteret og kanskje Smartfish. Dette vil bli en av Grenlands største ski konkurranser denne sesongen. (Når dato og alt er klart, kommer det en lang artikkel om denne konkurransen)

Det vil også bli en slopestyle konkurranse i løpet av året(mer info kommer senere)

Vi har også planlagt 3 klubbmesterskap, som skal være chill, altså bare for å bli vant med konkurranser, her vil vinneren få en premie som ikke nevnes enda. Dette skal bare være moro og possetivt.

Vi vil også arrangere Telenor karusellen 3 ganger i løpet av året. Aldersgrense: 12 år.

En annen viktig ting vi har blitt enige om er støttemedlemmer, prisen for disse per sesong er satt til 100kr, -. Altså meld inn familie og venner!!

Datoen om besøket i skien fritidspark er satt til Onsdag 29.10 kl: 15:30. Her håper vi så mange som mulig kommer. En sms om dette kommer i løpet av neste uke!

Lørdag 1.11 kl. 14:00 vil vi mest sannsynlig møtes utenfor ishallen i skien og bruke den isen/snøen de har skrapet av til å raile litt i nærheten, mer info får dere i fritidsparken og det kommer selvfølgelig på Hjemmesiden.

Datoene er helt sikre, men sponsorer for konkurransene er så og si sikre og vi vil ha et nærmere møte med dem i løpet av de neste ukene, slik at vi kan få alt klart! Da vil vi kunne gi beskjed vilke sponsorer som er med med omtrent hvilke premier som kan ventes.

Vi ser fram til en sesong med mye variasjon og arrangementer og ikke minst veldig mye moro!
Mvh
Styret i Grenland Freestyle Klubb.

0 kommentarer: